Bucharest International Jazz Competition are loc intre 8-12 mai

Bucharest International Jazz Competition are loc intre 8-12 mai

0 60

Bucharest International Jazz Competition va avea loc in perioada 8 – 12 mai la Bucuresti, sub egida EUROPAfest. Festivalul va reuni un numar de 19 trupe din 15 tari, reprezentante ale noii generatii internationale de jazz. Vor concerta formatii din Armenia, Croatia, Franta, Germania, Israel, Islanda, Italia, Norvegia, Olanda, Polonia, Romania, Rusia, Slovenia, Spania si SUA, care vor fi jurizate de catre grei ai genului, precum Roberto Magris (Italia) si Michael Rossi (Africa de Sud).
Pe langa evenimentul in sine vor mai fi organizate jam session-uri si workshop-uri sub indrumarea unor specialisti internationali care au conceput intalnirile ca experiente inedite pentru participanti, dar si pentru public. Concursul in sine se va intre 8 si 12 mai, cu incepere de la ora 19.00, la Sala Auditorium a Muzeului National de Arta al Romaniei, iar finalistii se vor prezenta pe 13 mai, pe scena Galei Laureatilor.
Brand al jmEvents.ro, lansat in 2007 sub umbrela EUROPAfest, Bucharest International Jazz Competition isi propune sa incurajeze noua generatie de jazz, atat din Romania, Europa, cat si din restul lumii, oferindu-le reprezentantilor acesteia cu varsta pana la 32 ani, sansa de a se face auziti. Festivalul EUROPAfest va avea loc intre 7 si 13 mai, programand. Pe langa competitia de jazz, si alte concerte de blues, pop si muzica clasica, concurs de flaut, dar si un nou concept de Proms Jazz & Classic.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.