Bucharest City Challenge

Bucharest City Challenge

0 109

Circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului va gazdui sambata si duminica, a doua editie a evenimentului automobilistic Bucharest City Challenge, care va avea cap de afis a sasea etapa a Campionatului FIA GT.
Organizatorii estimeaza ca 100.000 de spectatori vor viziona cursele programate intre 22 si 24 august pe circuitul din jurul Palatului Parlamentului din Capitala, contand pentru Campionatul FIA GT, British Formula 3 si Dacia Logan Cup. Iubitorii sportului cu motor vor avea ocazia sa vada pe viu bolizi in valoare de 60 milioane euro.
Programul artistic al evenimentului include concertul Faithless DJ Set, programat vineri, in Parcul Izvor, incepand cu ora 20,30. La acest concert, spectatorii pot intra numai pe baza invitatiilor primite la achizitionarea unui bilet la Bucharest City Challenge 2008, care se pot comanda on-line de pe site-urile bilete.ro si ticket.ro sau pot fi cumparate din reteaua magazinelor Diverta.
Bucharest City Challenge 2008 propune si o serie de actiuni atractive pentru publicul larg, cum este programul ‘We’re Looking For Drivers’ (cautam piloti), in premiera absoluta pentru Romania.
Pasionatii de automobilism au sansa de a participa in calitate de pilot profesionist intr-o competitie de anvergura in cadrul unui eveniment de talie mondiala.
Preturile biletelor la Bucharest City Challenge 2008 variaza intre 20 si 115 lei, iar biletele vor fi valabile doar pentru o zi de eveniment. Biletele pot fi cumparate din reteaua de magazine Diverta, de pe site-rile www.bilete.ro si www.ticket.ro si de la call-centerul Bucharest Ring. Tichetele vor putea fi cumparate si de la cabinele fixe amplasate in jurul circuitului stradal. Pentru vineri, toate biletele au avut acelasi pret, 20 lei. Sambata, locurile din tribuna vor costa 80 lei pachetul platina, 60 lei pachetul aur, 40 de lei locurile in picioare si 40 lei pentru paddock (acces la boxele pilotilor). Duminica, 115 lei va costa un bilet pachetul platina, 95 de lei pachetul aur, 60 de lei argint (locuri in picioare), 40 lei pentru acces la boxe.
In 2007, Bucharest City Challenge a fost urmarit prin intermediul transmisiunilor directe de peste 800 de milioane de telespectatori din 130 de tari si de peste 70.000 de spectatori, dintre care 4.000 straini. Cifra de afaceri a fost de 7,1 milioane euro.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.