BRZEZINSKI… GURA DE AUR!

BRZEZINSKI… GURA DE AUR!

0 593
Acum in varsta de 87 de ani, era socotit  inca din 1997 “eminenta cenusie si strategul SUA din vremea lui, a presedintelui J. Carter…”. Autor al mai multor carti de „prognoza geopolitica  Zbigniew Brzezinski, „prezicea” inca in urma cu 3 decenii cum va evolua lumea, consecintele generate de criza petrolului si a gazelor, dar anunta si o noua „goana dupa aur”.
Eurasia va fi, daca nu cumva deja este centrul de putere al lumii. Cheia pentru controlul Eurasiei este controlul republicilor centrale pline de petrol si gaze ale Asiei. Iar cheia pentru controlul acestor republici centrale este Uzbekistan
Pentru a determina Rusia sa urmeze optiune europeana, imporatante geopolitic sunt pentru America, statele Azerbaigian, Uzbekistan si Ukraina.
Dar mult mai important d.p.d.v. economic sunt Balcanii cu o
enorma concentrare de gaze naturale, petrol, minerale importante si aur.”! (Pricepem “despre cine e vorba” si pentru ce “saliveaza” si acum Brzezinski si SUA!)

Un studiu  despre care Marele Guru vorbeste studentilor, arata cum panza de apa freatica din Pennsylvania din zona extractiilor a fost contaminata cu substante toxice precum: arsenic, clor, bariu, radiu din cauza fractarii!
Va veni si criza apei potabile, de care ne batem joc, ne sperie batranul longeviv…
Pamantul e supus unei agresiuni fara prevcedent: scoarta ii e crapata de cutremure provocate si de HAARP, si de “exploatari prin fracturare” !
De fapt nu cumva, pe la noi se cauta
aur, mai mult decat gazele de sist? In solutiile extrem de toxice si corozive folosite, aurul poate fi dizolvat apoi recuperat din acele lichide!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.