Britanicii din nou la Brasov

Britanicii din nou la Brasov

0 68

Se cunosc mai vechile legaturi dintre localitatile Leeds din Marea Britanie si municipiul Brasov.. Ei bine, dupa cum se vede, englezii nu ne uita si vor fi prezenti astazi din nou printre brasoveni.
Astfel, conform unui comunicat dat publicitatii, Primaria Municipiului Brasov, in colaborare cu Consiliul Local Leeds din Marea Britanie, plus reteaua CEBN (Central & Eastern European Business Network), organizeaza astazi, incepand cu ora 10.00, la Hotel ARO Palace, conferinta cu tema “Competitivitate si dezvoltare economica”. Actiunea se va desfasura in cadrul Misiunii Economice CEBN Leeds – Brasov.
Proiectul este finantat de Ambasada Marii Britanii in Romania si isi propune sa vina in sprijinul mediului de afaceri brasovean, oferind oportunitati pentru oamenii de afaceri din Brasov de a comunica, pe de o parte, cu factorii de decizie nationali, regionali si locali privind posibilitatile de dezvoltare de afaceri profitabile in zona municipiului Braºov si, pe de alta parte, cu intermediari si oameni de afaceri din Marea Britanie, se arata in comunicatul oficial.
In cadrul conferintei vor fi discutate solutii de succes aplicate in conditiile economice actuale, totul pentru cresterea competitivitatii si dezvoltarea economica, posibilitati de dezvoltare a afacerilor in UE si Marea Britanie, precum si posibilitatile de finantare a afacerilor din fonduri nerambursabile.
Of, seci mai sunt comunicatele acestea economico-financiare! Inca putin si l-am terminat.

Conferinta urmareste sa ofere informatii utile intreprinzatorilor privaþi despre reþeaua CEBN si sa contribuie la crearea climatului necesar colaborarii economice dintre regiunea Leeds si judetul Brasov.

La acest eveniment participa si ambasadorului Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, si in plus reprezentantii Consiliului Local Leeds, Martin Dean si Joanna Lavan.
Din partea economica vor fi prezente firme din Marea Britanie si firme brasovene, care vor avea posibilitatea sa discute despre oportunitati concrete de afaceri in cadrul unei sesiuni B2B ((Business to Business), organizata la finalul conferintei.
Cu regretul ca am obosit cat pentru trei articole, sper ca informatia sa fie de folos iar intalnirea sa se bucure de succes.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.