Britanicii din Leeds se pregatesc sa investeasca in Brasov

Britanicii din Leeds se pregatesc sa investeasca in Brasov

0 265

O delegatie britanica, din orasul Leeds, infratit cu Brasovul, s-a aflat zilele acestea la Brasov pentru a studia oportunitatile de colaboarare cu orasul si judetul Brasov.


Au fost prezenti Steve Haynes, seful Departamentului Relatii Externe a Camerei de Comert si Industrie din Leeds si Adrian Strain, seful Departamentului Relatii Internationale din cadrul Primariei Leeds. Oaspetii au vizitat cateva firme si unitati de invatamant, fiind interesati indeosebi de invatamantul vocational, Leeds avand o experienta pozitiva in acest sesns. Domeniul de interes principal il constituie serviciile turistice.


Oaspetii au avut contacte si la nivelul Camerei de Comert si Industrie Brasov, impreuna cu care doresc sa pregateasca, pentru primavara lui 2007, cel mai probabil in luna aprilie, o misiune economica. Aceasta misiune va avea rolul de a pune in contact firme brasovene cu firme din Leeds, dar si stabilirea unor contacte la nivelul administratiilor locale si judetene.


Cei doi reprezentati ai municipalitatii Leeds s-au aratat deosebit de impresionati de ceea ce au vazut la Brasov, dezvaluind ca si Ambasdorul Marii Britanii, aflat in vizita in orasul nostru acum doua saptamani a fost la fel de placut surprins de oportunitatile oferite de Brasov.


Dealtfel oaspetii si-au propus sa revina si sa viziteze mai in amanunt judetul (au facut un foarte scurt popas la ?Bran), in perspectiva unei colaborari mai stranse.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.