Brazi normandieni, la preturi intre 70 si 700 de lei

Brazi normandieni, la preturi intre 70 si 700 de lei

0 1145

Pana sa apara pe piata brazii neaosi din pepinierele Brasovului, clientii pot sa aleaga un brad normandian originar din Muntii Caucaz. La expozitia amenajata in parcarea unui centru comercial dezafectat au fost adusi 900 de arbori cu preturi cuprinse intre 79 si 700 de lei

Pana sa apara pe piata brazii neaosi din pepinierele Brasovului, clientii pot sa aleaga un brad normandian originar din Muntii Caucaz. La expozitia amenajata in parcarea unui centru comercial dezafectat au fost adusi 900 de arbori cu preturi cuprinse intre 79 si 700 de lei. Vineri, Regia Kronstadt aduce in pietele agroalimentare 700 de brazi la preturi foarte accesibile.
„Bradul normandian” are o culoare specifica verde-inchis intens, coroana piramidala deasa si ace brad craciunneintepatoare. Originar din zona Muntilor Caucaz, este des intalnit in Georgia, Rusia si Armenia. Din cele 900 de brazi adusi la Brasov din pepinierele private ale partenerilor din strainatate s-au vandut pan acum cateva sute. Cei mai multi clienti brasoveni cauta brazi bogati, de doi metri, pentru care sunt dispusi sa scoata din buzunar in jur de 100 de lei.
De vineri, 18 decembrie, 700 de brazi din pepinierele Regiei Publice a Padurilor Kronstadt vor fi comercializati la preturi foarte accesibile in toate cele cinci piete din oras.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.