Bravos si noapte buna, cultura !

Bravos si noapte buna, cultura !

0 92

?


Ma uitam peste comentariile celor interesati asupra materialelor aparute in legatura cu programa pentru tezele cu subiect unic si am uitat ca exist intr-o societate civilizata a secolului XXI.


De felul meu sunt nonconformist si as umbla si in maini pe strada, asa, de-al naibii. Si nici nu am lacat la gura. Dar ce mi-a fost dat sa citesc m-a lasat masca trista.


Las la o parte greselile de ortografie si de punctuatie. Las la o partelipsa de idei in exprimare. Nu bag in seama nici spaima multora fata de aceste teze, spaima ce a dus, poate, la o exprimare stangace. M-a inlemnit insa incultura si vulgaritatea multora, inconstienta si usurinta in tratarea unui subiect ce incheie una dintre primele trepte din viata.


?


Nu m-a cuprins indignarea, ci doar o crunta dezamagire si ingrijorare.


?


Caci daca asa arata viitorul tarii, atuncea halal ! Injuraturi ca la usa cortului pe????? timp de betie grea, vaicareli neintemeiate spuse la un “misto” fara sare, per saldo o atitudine? complet negative asupra unei necesitati intelectuale a vietii.


Iar astea sunt urmarile educatiei facute de programele oferite la televizor, prin filme si, probabil, chiar in familie. Ultima varianta nu ma poate dect mira, gandind ca doar familiile cu obraz subtire isi pot permite un calculator. Sau poate si-au ingrosat obrazul in goana dupa bani? Probabil, caci lipsa lecturii, macar a unui ziar, face sa apara vid spiritual.


Pacat de stradaniile colegei la intocmirea materialului.


?


Dan Bota ?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.