Bravo, toata lumea a invins!

Bravo, toata lumea a invins!

0 100


?Este pentru prima oara in istoria postdecembrista cand primele trei clasate la alegeri jubileaza la unison, considerand ca au facut rahatul praf la alegeri. PD, PSD si PNL sustin ca au obtinut scoruri fenomenale si se declara supermultumite.


PD se lauda ca a obtinut mai mult decat Alianta D.A. ?in 2004. PSD sare in sus de bucurie ca nu s-a prabusit cu totul, ba chiar a sarit de pragul critic de 18%, procent cu care fusese cotat in primavara. Si liberalii sustin ca au facut o treaba foarte buna, considerand si ei votul ca un semnal ca romanii vor ca Guvernul sa-si continue activitatea. Procentul de 15% ii multumeste.


Si Presedintele e bucuros. El considera ca 89% dintr-un “nucleu dur” al populatiei, interesat de politica, s-a pronuntat pentru uninominal. De asemenea e satisfacut considerand ca populatia nu vrea acest guvern, odata ce partidele aflate la guvernare au impreuna vreo 20-21%.


Ce ignora toata lumea este ca :


???????? la votul pentru europarlamentare s-au prezentat doar 29% dintre romani, asadar PD are 9,8% din sufragiile populatiei cu drept de vot, PSD 6%, PNL 4,35% ; daca ar fi sa socotim altfel, PD nu are mai mult decat Alianta D.A.; dimpotriva, electoratul Aliantei a renuntat scarbit la sustinerea partidelor care alcatuiau Alianta


???????? In ce-l priveste pe Basescu, au fost de acord cu varianta sa de referendum doar 23% dintre votanti


?


In ce-i priveste pe cei 70% care nu s-au prezentat la vot, nu se pune problema unui nucleu moale de nepasatori; esential este ca acesti oameni nu s-au regasit in propunerile facute, au considerat ca n-au de unde alege. Cei de stanga n-au avut un partid de stanga, onest, cu o doctrina de stanga, care sa-I reprezinte; nici cei de dreapta n-au avut cine stie ce oferta.


Personalitatile de marca ale principalelor partide nu prea s-au regaist pe liste. Am avut de ales intre niste ?pomelnice de anonimi pe care ni le-au bagat pe gat liderii de partid, ceea ce nu ne-a convenit! Motiv pentru care 70% dintre romani si-au bagat picioarele! La urma urmei daca ei considera ca nu e important, de ce ne-am fi agitat noi?


In ce priveste referendumul, zau ca nu vad de ce ne-am deranja de cate ori viseaza Presedintele urat!


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.