Brasovul vrea sa fie Capitala verde a Romaniei

Brasovul vrea sa fie Capitala verde a Romaniei

0 69

Brasovul a intrat in cursa pentru Capitala Verde a Romaniei, alaturi de alte 9 orase. Timp de 3 zile se vor colecta deseuri electice si electrocasnice si se va ecologiza Muntele Tampa. Eforturile depuse in campanie vor fi rasplatite de concerte cu Smiley, Tibi Scobiola Band, Vita de Vie si Directia 5. Dupa ce a fost desemnat orasul de vis al Romaniei, Brasovul vrea sa-si atraga si titlul de capitala verde a tarii.
Competitia ecologica derulata de Ministerul Mediului si Padurilor in parteneriat cu sponsorul Tuborg este unul dintre cele mai mari proiecte de mediu desfasurate in Romania. Si la Brasov, asa cum se va intampla in toate celelalte orase, se vor imparti stikere cu mesajul „Eu nu arunc gunoi pe strada„ si mai ales se vor colecta deseuri electrice si electronice in doua corturi verzi special amenajate.
Maine, in ce-a de-a treia zi a campaniei, voluntarii alaturi de brasoveni vor ecologiza aleile de pe Tampa intre orele 10 si 12. Munca se va imbina cu distractia; organizatorii ii aduc astazi in Piata Sfatului pe Smiley si Tibi Scobiola Band pentru ca maine pentru brasoveni sa cante Vita de Vie si Directia 5.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.