BRASOVUL VAZUT DE TINERI

BRASOVUL VAZUT DE TINERI

0 125

Sub aceasta denumire, se va desfasura in perioada 5-9 noiembrie 2007 o frumoasa initiativa a Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala Brasov.


Acest eveniment dedicat scolarilor din ciclul primar cuprinde si o expozitie desfasurata la Scoala Generala nr. 24 situata pe strada Aurel Vlaicu 24-26. Aici vor fi expuse lucrarile si proiectele fiecarei scoli participante.


Premierea proiectelor se va desfasura la data de 17 noiembrie 2007 la ora 11 in sala festiva a Colegiului National “Andrei Saguna”.


Fiecare scoala a avut libertatea de a alege modul de participare la acest concurs, ceea ce a condus la o mare diversitate de actiuni printre care mentionez: picturi,? machete cu diverse zone din Brasov, lucrari scrise, excursii, si multe altele.


Cele care au atras atentia in mod deosebit au fost realizarea unor chestionare despre Generalul Dumitrache si Generalul Mociulschi care au fost completate de locatarii de pe strazile cu aceleasi nume si o actiune ecologica de colectare a hartiei, ce ulterior a fost vanduta,iar banii au fost adunati in scop caritabil.


Organizatorii va asteapta!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.