“Brasovul vazut de tineri” la final!

“Brasovul vazut de tineri” la final!

0 105

Concursul lansat de Centrul Judetean de Resurse si Asistenta Educationala pe tema “Brasovul vazut de tineri” a reusit sã mobilizeze, sau mai corect, sã trezeasca interesul de a se implica activ, 2500 de elevi din 36 de scoli brasovene si 200 de cadre didactice.


Participantii au avut posibilitatea de a-si inscrie in concurs proiectele pe urmatoarele sectiuni, ?n functie de care au fost decernate si premiile: cultura, turism, ecologie si istorie. In plus, au fost decernate cinci premii speciale si marele trofeu.


Reprezentanti din partea urmatoarelor institutii au avut onoarea de a decerna premiile din cadrul acestui eveniment: Inspectoratul Scolar Brasov, Muzeul de Istorie Brasov, Directia de Servicii Sociale Brasov si Centrul Judetean de Resurse si Asistentã Educationala.


Marele trofeu a fost castigat de Liceul „Nicolae Titulescu” cu proiectul “Brasovul ieri, azi, maine”.


Toate proiectele au fost deosebite ?n felul lor, dar ?cel mai important aspect a fost faptul ca aceasta idee a prins foarte bine la copii, dovada ca s-au si implicat foarte mult. Demn de mentionat a fost si sustinerea din partea cadrelor didactice – coordonatori care au visat frumos alaturi de copii, rezultand aceste proiecte deosebite.


Ultima poza prezinta echipa Centrului Judetean de Resurse si Asistenta Educationala care a fãcut posibil evenimentul.


Speram cu totii ca aceasta actiune nu a fost una singulara!


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.