Brasovul va fi inventariat in cele mai mici detalii

Brasovul va fi inventariat in cele mai mici detalii

0 117

Un proiect al Primariei va demara in 2011 in cartierul Scriitorilor si va oferi informatii despre cladiri, strazi, locuri de joaca, locuri de parcare sau chiar si despre numarul de animale de casa. Proiectul pilot va fi extins apoi la nivelul intregului oras. In 6 luni ar trebui finalizata actiunea in Scriitorilor, iar dupa inca un an in intreg orasul.
Proiectul va fi derulat de catre Primarie, in cooperare cu Politia, Evidenta Persoanei, Oficiul de Cadastru, Directia Fiscala si Directia de Statistica. Anul viitor proiectul va fi demarat in cartierul Scriitorilor, care este foarte bine delimitat din punct de vedere cadastral.
Primarul spune ca multe apartamente au fost vandute, insa figureaza si acum pe numele fostilor proprietari. In alte cazuri, apartamentele sunt inchiriate, insa nu figureaza la Directia Fiscala, ori nu sunt intabulate. Primaria isi propune ca in 6 luni sa incheie actiunea in cartierul Scriitorilor, pentru ca apoi intreg orasul sa beneficieze de carti de imobil cu date complete si corecte.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.