Brasovul se transforma in Oras din poveste pe muzica lui Alex Velea

Brasovul se transforma in Oras din poveste pe muzica lui Alex Velea

0 743

Pe scena amplasata in Piața Sfatului vor urca corul de copii "Concertino" si formatia Kontraband; cap de afiș va fi insa Alex Velea care va susține un recital special, live, impreuna cu orchestra sa

Primaria Brașov continua si in acest an tradiția sarbatorii „Oraș din poveste”. Seria evenimentelor va incepe in 6 decembrie. Bradul de Craciun și iluminatul stradal vor fi aprinse in cadrul unui spectacol de „Moș Nicolae”. Pe scena amplasata in Piața Sfatului vor urca corul de copii „Concertino” si formatia Kontraband; cap de afiș va fi insa Alex Velea care va susține un recital special, live, impreuna cu orchestra sa.
Inainte de momentul aprinderii bradului, Piața Sfatului va fi luminata de un spectacol de lasere, organizat de Agenția Metropolitana, cu scopul de a populariza candidatura Brasovului la titlul de Capitala Culturala 2021.
In seara zilei de 6 decembrie, la bradul din Piata Sfatului va veni si Mos Nicolae, pentru a imparti velea1cadouri copiilor cuminti, langa casuta cu reprezentarea Nasterii Domnului.
Atat brașovenii cat și turiștii se vor putea bucura. de Targul de Craciun, care va fi inaugurat in aceeasi seara, tot in Piața Sfatului, unde se vor gasi produse tradiționale transilvanene, cadouri și suveniruri, vin fiert și preparate culinare.
Seria evenimentelor „Brașov – oraș din poveste” va continua pe data de 19 decembrie, cu un concert de colinde cu ansambluri folclorice din toate regiunile geografice ale Romaniei. Pe 31 decembrie, brașovenii sunt invitați de la ora 23:00 sa marcheze impreuna trecerea in noul an.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.