Brasovul se primeneste de toamna

Brasovul se primeneste de toamna

0 668

Muncitorii de la salubritate au inceput ample actiuni de curatenie a domniului public in toate cartierele orasului. Pana pe 23 octombrie, toate strazile, aleile si spatiile verzi din municipiu vor fi salubrizate. Brasovenii sunt si ei invitati sa participe la curatenia de toamna

Muncitorii de la salubritate au inceput ample actiuni de curatenie a domniului public in toate cartierele orasului. Pana pe 23 octombrie, toate strazile, aleile si spatiile verzi din municipiu vor fi salubrizate. Brasovenii sunt si ei invitati sa participe la curatenia de toamna.
Actiunea initiata de Primarie, urmareste si colectarea obiectelor de uz casnic si gospodaresc si a deseurilor vegetale rezultate din curatirea arborilor plantati pe aliniamentele stradale si spatiile verzi din jurul imobilelor. Muncitorii de la salubritate au luat la periat arterele Brasovului.
Brasovenii care isi fac curat prin curti sau pe langa blocuri sunt rugati sa depoziteze cat mai compact deseurile rezultate langa punctele de colectare a deseurilor menajere, de unde vor fi transportate de catre operatorii de salubrizare. Cei mai harnici si-au facut deja curatenia de toamna.
Brasovenii care doresc sa renunte la obiectele casnice care nu mai prezinta utilitate sau fac curatenie generala si doresc sa se dispenseze de lucruri nefolositoare, altele decat deseuri menajere, o pot face in locuri special amenajate. Acestea se gasesc la platformele de gunoi dar deseurile pot fi depozitate si in containere speciale de 8 mc, de culoare portocalie, dispuse pe domeniul public.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.