Brasovul se pregateste pentru Targul de Craciun

Brasovul se pregateste pentru Targul de Craciun

0 536

Si anul acesta vor exista in centrul vechi 40 de casute de lemn pentru producatorii si un carusel pentru cei mici. Desi nu vor sa divulge inca cine va urca pe scena in 6 decembrie si de Revelion, edilii promit muzica buna si distractie pe cinste

Si anul acesta vor exista in centrul vechi 40 de casute de lemn pentru producatorii si un carusel pentru cei mici. Desi nu vor sa divulge inca cine va urca pe scena in 6 decembrie si de Revelion, edilii promit muzica buna si distractie pe cinste.
Jumatate din numarul de casute va fi destinat comercializarii produselor alimentare. Se vor vinde dulciuri traditionale, branzeturi si produse din carne dar si bauturi calde: ceai, ciocolata clada si vin fiert. In restul casutelor se vor comercializa ornamente si decoratiuni de Craciun precum si produse de artizanat specifice Tarii Barsei.
In perioada sarbatorilor de iarna brasovenii si turistii vor avea parte si de alte suprize.targ craciun1
Miklos Gantz, administratorul public al Municipiului Brasov, spune ca in Piata Sfatului va fi montat un carusel, iar cele doua concerte importante se vor desfasura in 6 decembrie in ziua in care se vor aprinde toate instalatiile de iluminat de sarbatoare.
Al doilea eveniment mare va fi in data de 31 in noaptea de Revelion cu un spectacol de artificii.
Pregatirile pentru seara in care se vor aprinde luminile de sarbatori sunt in toi.
Angajatii operatorului de iluminat public au inceput deja sa impodobeasca bradul amplasat in urma cu cateva zile in Piata Sfatului.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.