Brasovul retrocedeaza, retrocedeaza si iar retrocedeaza

Brasovul retrocedeaza, retrocedeaza si iar retrocedeaza

0 59

Judetul Brasov se afla pe primul loc intr-un top interesant. Si mai interesant este faptul ca inca nu stim cum sa consideram acest lucru, adica sa fie de bine sau de rau?! Topul la care ne referim este aplicarea legilor fondului funciar, adica judetul nostru se afla pe primul loc in tara la retrocedarea terenurilor agricole si forestiere.
„In acest moment suntem in masura sa ne ocupam de cererile ramase nesolutionate, pentru ca in anumite localitati nu mai erau terenuri de restituit. Avem la dispozitie loturile Administratiei Domeniilor Statului, iar cei care vor accepta suprafete in alte zone ale judetului pot fi pusi in posesie. Primele dosare pe care le vom solutiona sunt cele de la Rasnov, unde avem solicitari pentru 400 ha, ce vor fi date pe raza comunei Bunesti”, a explicat subprefectul Szakal Andras.
Nedumerirea noastra este urmatoarea: aceste retrocedari s-au facut in litera legii sau peste cativa ani ne vom trezi cu procese peste procese, toate vizand semnalararea unor retrocedari frauduloase. Timpul va arata cu siguranta daca topul este unul al rusinii sau unul demn de lauda.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.