Brasovul reprezinta Romania la Raliul Ambulantelor

Brasovul reprezinta Romania la Raliul Ambulantelor

0 183

La Izmir, in Turcia, sute de ambulantieri din intreaga Europa isi vor disputa in perioada 15-19 septembrie, titlul de cel mai rapid si eficient echipaj de interventie. Participantii isi vor dovedi priceperea medicala in simulari de incidente de intoxicare produse in spatii aglomerate, accidente rutiere sau caderi de la mare inaltime. Probele vor include, de asemenea, actiuni de salvare pe mare, astfel incat competentele ambulantierilor europeni vor fi testate la Izmir atat pe uscat cat si pe apa.
4 angajati ai Ambulantei Brasov constituie echipajul care va reprezenta Romania in Turcia. Dr. Emilian Matau, asistentul Marius Petrache si ambulantierii Daniel Condrea si Florentin Onea se vor lupta cu cronometrul pentru a dovedi ca sunt cel mai rapid echipaj de interventie din Europa.
Desi organizatorii suporta taxele de participare si cazarea romanilor, echipajului Ambulantei Brasov are nevoie de cel putin 1500 de euro pentru deplasare si hrana. Personalul medical al Ambulantei Brasov este dispus sa ofere gratuit cursuri de acordare a primului ajutor angajatilor firmelor care vor sponsoriza deplasarea. Banii pot fi depusi in contul RO 39 BRDE 080 SV 617 318 90 800, deschis pe numele Asociatiei Sprijiniti Ambulanta Brasov, deschis la BRD Brasov.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.