Brasovul pierde din toate punctele de vedere

Brasovul pierde din toate punctele de vedere

0 115
Brasovul pierde pe toate liniile atat din punct de vedere al promovarii cat si al sportului este de parere consilierul local FDGR Christian Macedonschi. Aceasta a tinut sa aminteasca ca din informatiile pe care le detine la aceasta ora, direct de la sursa, Eurosport nu va mai difuza competitiile din cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), care se va desfasura la jumatatea lunii februarie in judetul Brasov mai exact la Rasnov.
Am semnalat de mai mult timp si de mai multe ori aceasta problema si nici pana in ziua de astazi nu au mai fost semnate contractele. Deja este prea tarziu si stiu acest lucru direct de la Eurosport. Noi nu avem tehnica necesara pentru a da semnalul Eurosport. De exemplu, pentru finala Europa League care s-a tinut pe Arena Nationala, a venit o firma de peste hotare. Era singura noastra sansa de promovare, fiindca timp de doi ani nu s-a facut nimic in acest sens. Este mare pacat ca dam cu piciorul unei asemenea sanse”, a precizat Macedonschi.
Cel mai probabil, evenimentul va fi transmis de televiziuni locale si nationale, insa impactul in ceea ce priveste promovarea Brasovului va fi infim.
Si cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns mai facem inca o dovada a lipsei noastre de profesionalism. Consilierul FRDG a mai precizat ca nici contractele cu firmele care si-au manifestat interesul de a sponsoriza evenimentul nu au fost inca semnat, ca de altfel nici cele cu hotelierii, iar organizatorii nu s-au obosit nici macar sa faca un echipament complet pentru arbitri, acestia urmand sa primeasca doar o… vesta reflectorizanta.
Si hotelierii sunt intr-o situatie destul de proasta, fiindca nu au mai semnat contractele si in situatia de fata nu vor mai tine camerele rezervate pentru eveniment”, a explicat consilierul local.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.