Brasovul organizeaza Campionatul National de Majorete

Brasovul organizeaza Campionatul National de Majorete

0 87

Brasovul va gazdui sambata, 1 iunie 2013, editia a-VI-a a Campionatului National de Majorete, in organizarea Asociatiei de Majorete din Romania, in parteneriat cu Primaria Brasov, Primaria Orasului Rasnov, Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret si clubul Majorete Rasnov.

Competitia are loc la Arena Sportiva „Ion Tiriac”, incepand cu ora 8:00, acolo unde peste 50 de echipe vor evolua in cadrul sectiunilor cheerleading, majorete traditionale cu pom-poni, majorete traditionale cu baton si majorete hobby. Se va concura pe categoriile cadete, junioare si senioare, iar primele 3 locuri vor fi premiate cu medalii si cupe. Echipele clasate pe podiumul sectiunilor majorete traditionale cu pom-pon si cu baton se vor califica la Campionatul European de Majorete din Cehia.

Inscrierea participantelor se face pana la data de 20 mai, prin fax 0264.599.270 sau la adresa office@majorete.ro, iar taxa sportiva este 150 de lei/ echipa/ sectiune, 15 lei/ solo si 30 de lei/ duo. Mai multe detalii puteti obtine la tel. 0745. 264.824 (Mihai Kiss, presedintele Asociatiei de Majorete din Romania).

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.