Brasovul nu mai are CIOCOLATA

Brasovul nu mai are CIOCOLATA

0 60

Este oficial: Brasovul a ramas fara ciocolata, deoarece fabrica Kraft Foods din Brasov a oprit productia incepand din aceasta saptamana, anunta oficiali din cadrul firmei.
Pana la finele lunii, toti cei 220 de angajati ramasi in societate vor primi preavizele de disponibilizare, conform Mediafax.
Potrivit lui Dragos Grigore, lider sindical la Kraft Foods, productia efectiva a fabricii de ciocolata a fost oprita inca de joi.
„Practic, fabrica nu mai produce nimic de ieri (joi – n.r.). Acum angajatii desfasoara activitati de inventariere, curatenie, lucruri de pregatire a fabricii pentru inchidere”, a declarat Grigore, citat de aceeasi sursa.
Angajatii vor primi preavizele in data de 30 noiembrie, iar la inceputul lunii ianuarie 2010, vor intra in somaj, potrivit sursei citate.
Cu toate acestea, reprezentantii firmei s-au aratat interesati de viitorul fostilor lor angajati, implicandu-se activ in incercarea acestora de a-si gasi un nou loc de munca.
„Pentru cei ce nu au inca un loc de munca si sunt interesati in gasirea unuia, precum si pentru cei ce urmeaza a fi disponibilizati in luna decembrie, vom continua sa acordam suport pentru gasirea unui nou loc de munca prin intermediul firmei specializate in plasarea fortei de munca ce va continua sa opereze la sediul Kraft Foods Romania din Brasov”, a adaugat un oficial al companiei.
Kraft Foods este prezenta pe piata romaneasca din anul 1994, cand Kraft Foods International din Statele Unite a achizitionat fabrica Poiana Produse Zaharoase din Brasov. Compania americana Kraft Foods are venituri anuale de peste 37 miliarde de dolari, numara peste 100.000 de angajati si detine peste 180 de unitati de productie, la nivel mondial.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.