Brasovul la Sarbatoarea Primaverii de la Nurnberg

Brasovul la Sarbatoarea Primaverii de la Nurnberg

0 694
Pentru prima data, Brasovul va participa la cel mai mare eveniment din Nurnberg- Sarbatoarea Primaverii. In 9 aprilie, nemtii si turistii vor putea degusta la standul nostru produse traditionale romanesti si pot castiga excursii in Brasov. In fiecare an, targul de la Nurnberg atrage peste 2,2 milioane de vizitatori, iar multi dintre ei ar putea fi sedusi de ofertele de la poalele Tampei.
Petrecerea de Primavara este cel mai mare eveniment din Nurnberg, care aduna in fiecare an peste 2,2 milioane de vizitatori. In premiera, anul acesta, la targul german va participa si Brasovul, care va promova pe 9 aprilie obiceiurile si traditiile romanesti, sasesti si maghiare. Pentru evidentierea legaturii dintre Brasov si Nurnberg, se va edita un ziar bilingv, care va contine informatii despre primele conexiuni dintre cele doua orase si despre parteneriatele din prezent, spune consilierul local FDGR Christian Macedonski.
La standul Brasovului se va organiza degustare de produse traditionale romanesti dar si o tombola, ale carei premii vor fi cateva excursii la Brasov, pentru a atrage turistii in aceasta regiune. Mascota Dracula va fi si ea in centrul atentiei la Targul de Primavara, care va defila si va promova judetul Brasov. Fata de anul trecut, numarul turistilor straini la Castelul Bran aproape s-a dublat.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.