Brasovul l-a convins sa devina diplomat pe Martin Harris

Brasovul l-a convins sa devina diplomat pe Martin Harris

0 104

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii s-a declarat placut impresionat de dezvoltarea Brasovului. Excelenta Sa Martin Harris a revenit dupa 20 de ani in orasul de sub Tampa, pe care il vizita in vara anului 1990, pe cand era student. Vizita diplomatului britanic este menita sa intareasca relatiile de afaceri dintre orasul nostru si investitorii britanici, care au meritul lor in dezvoltarea Brasovului
Cu ocazia intalnirii pe care a avut-o ieri cu primarul Brasovului, Excelenta Sa Martin Harris a mentionar compania farmaceutica GlaxoSmithKlein si faimoasa marca engleza de automobile Jaguar printre cele 280 de firme cu capital britanic care activeaza in judetul Brasov.
Ambasadorul Marii Britanii a vizitat uzinele Eurocopter de la Ghimbav, dar si Hospice Casa Sperantei, printre fondatorii careia se numara. Martin Harris considera ca Hospice casa Sperantei reprezinta un model in medicina paliativa din Europa de Est, care trebuie extins in toata Europa. Ambasadorul britanic a alergat chiar la un maraton pentru a sustine cauza Hospice.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.