Brasovul – infestat de o bacterie care provoaca rasul

Brasovul – infestat de o bacterie care provoaca rasul

0 63

Agentii de raspandire sunt sapte tineri simpatici si foarte amuzanti, care formeaza din 2002 trupa de umor Bacteria H. Festivalul National de Satira si Umor de la Targu Mures incheiat recent i-a adus trupei brasovene trei premii intai.
Bacteria H a luat nastere in 2002, din convingerea ca satira si umorul sunt in ADN-ul romanilor. Adrian Băluţă, coordonatorul trupei, este acum inginer, însa pe vremea aia era un student care vroia sa aduca umorul bun pe scenele brasovene.
Din 2002 trupa si-a schimbat de mai multe ori componenta insa toti si-au adus contributia si talentul pentru a forma cea mai cunoscuta trupa studenteasca de umor din Brasov. Pe Andrei Creţu, inginer de profesie, l-a consacrat rolul cameramanului Săndel. Alina Guţu este studenta la master in stiintele educatiei. Momentan este singura fata din trupa, însa pe scena, nu se simte deloc aşa. Alex este mezinul Bacteriei H. Are 21 de ani, este student la marketing; pe vremea cand i-a cunoscut pe cei din trupa, avea doar 15 ani, prea tanar pentru a face parte din echipa. Viata de stundent ii ofera acum o peramenta sursa de inspiratie. Faptul ca faci parte dintr-o asemenea trupa te poate ajuta sa-ti dezvolti anumite aptitudini. Cel putin asta este parerea lui Max, pe care experienta cu Bacteria H l-a facut mult mai dezinvolt si i-a dezvoltat imaginatia. Trupa mai are doi membri, ambii studenti masteranzi in inginerie. Bacteria H participa in formatie completa la numeroase festivaluri de umor, de unde se intorc mereu premiati. Ultimul concurs la care au participat a fost Festivalul National de Satira si Umor de la Targu Mures, unde au obtinut trei premii intai.
In trupa Bacteria H pot intra oricand noi membrii, atata timp cat pot trece de probele organizate de veteranii trupei.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.