Braşovul găzuieşte o importantă competiţie de handbal pentru juniori : Cupa FunSports,...

Braşovul găzuieşte o importantă competiţie de handbal pentru juniori : Cupa FunSports, ediția a VI-a ( 20-24 august)

0 204

ACS Transilvania Brașov, în parteneriat cu Consiliul Județean Brașov, Universitatea “Transilvania” Brașov și Inspectoratul Școlar Județean Brașov, sub tutela Federației Române de Handbal, organizează în perioada 20 – 24 august 2018 cea de a VI-a ediție a Turneului Internațional de Handbal Juniori “Cupa FunSports”.
FunSports Youth International Handball Tournament se desfășoară în fiecare an la Brașov, fiind cel mai mare turneu de pregătire pentru juniori organizat la noi în țară.
Competiția se va desfășura la categoriile de juniori I, II, III și IV, atât la feminin cât și la masculin, cu nu mai puțin de 45 de echipe participante.

Ca în fiecare an, la startul Cupei FunSports se vor afla unele dintre cele mai valoroase formații din handbalul juvenil românesc, dar și echipe puternice din străinătate.
Între cluburile din țară prezente la start amintim CSM București, HC Dobrogea Sud Constanța, ACS Transilvania Brașov, Corona Brașov, Știința Bacău, etc., iar printre oaspeții de peste hotare se numără echipele naționale feminine U16 și U18 ale Israelului, echipa națională feminină U18 a Serbiei, Academia Alushovski Skopje (Macedonia), Scoala Sportivă de Handbal Chișinău sau SȘ Nr.2 Chișinău.

Ne bucurăm să aducem la Brașov echipe foarte bune ale handbalului, la nivel de juniori și să avem astfel parte de un adevărat festival al handbalului, practic cel mai puternic turneu pentru juniori din România. Sperăm ca oaspeții nostri, atât cei din țară cât și cei din străinătate, să aibă parte de o ședere plăcută în orașul nostru, precum și de un turneu reușit. Așteptăm la meciuri cât mai mulți fani ai sportului”, a declarat Marius Fetti, director ACS Transilvania Brașov.

Luni, 20 august, de la ora 20.00, va avea loc festivitatea de deschidere a turneului, la Coresi Shopping Resort, iar de marți, 21 august, până joi, 24 august, se vor desfășura meciurile, la Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibași”, Sala de sport de pe Colina Universității “Transilvania”, Sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 11 și Școala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 19.
Cupa FunSports este un proiect cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Mai multe detalii legate de echipele înscrise sau programul meciurilor pot fi găsite la link-urile de mai jos:
PROGRAM: http://funsportscup.com/ro/
ECHIPE ÎNSCRISE: http://funsportscup.com/ro/18/ECHIPE_2018/
D.D.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.