Brasovul, finalist in toate categoriile Cupei Mihai Ivancescu

Brasovul, finalist in toate categoriile Cupei Mihai Ivancescu

0 499

Toate cele patru categorii de varsta de la Cupa Mihai Ivancescu au avut finaliste din Brasov. Mai mult, la categoria 2006 in finala au ajuns cele doua echipe cu care s-a prezentat la turneul clubul FC Brasov. Doua dintre cele patru categorii de varsta au revenit formatiilor brasovene.

Toate cele patru categorii de varsta de la Cupa Mihai Ivancescu au avut finaliste din Brasov.   Mai mult, la categoria 2006 in finala au ajuns cele doua echipe cu care s-a prezentat la turneul clubul FC Brasov. Doua dintre cele patru categorii de varsta au revenit formatiilor brasovene.

Dupa ploaia care a cazut sambata si duminica, luni, in ziua finalelor, soarele le-a zambit micutilor fotbalisti care s-au intrecut in turneul de pe stadionul ICIM. La cea mai mica dintre categorii, U7, in finala s-au intalnit FC Benta si FC Bacau.

Brasovenii au dominat clar meciul si s-au impus cu 2-0. La U8, in finala s-au calificat Petrolul 95 si FC Brasov, grupa antrenata de Ionut Mitroi. In prima repriza, arbitrul a acordat un penalty controversat pentru ploiesteni, care s-au impus in cele din urma cu 2-0. In competitia copiilor cu varsta pana in 9 ani s-a impus CSM Focsani, care a castigat la loteria penaltiurilor in fata celor de la FC Brasov pregatiti de Ionut Mitroi. fotbal copii1

La cea mai mare categorie de varsta, U10, in finala au ajuns cele doua echipe ale FC Brasov pregatite de Lucia Cormos Ghioc. „Stegarii” echipati in galben s-au impus in fata celor imbracati in negru cu 5-2. Festivitatea de premiere a fost efectuata de secundul echipei nationale, Daniel Isaila.

Antrenorul brasovean a vorbit si de cupele europene, unde Steaua va intalni campioana Slovaciei, Trencin, echipa pe care Astra a eliminat-o din cupele europene acum doi ani. Pentru Isaila, Steaua este favorita, are o mai mare experienta, au facut si foarte multe schimbari, dar are un adversar incomod.

Echipele de pe podium, cel mai bun jucator, cel mai bun portar si golgheterul fiecarei categorii de varsta au primit premii speciale. Un premiu special a primit un jucator din partea fundatiei Ciprian Marica, un tricou al atacantului echipei nationale.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.