Brasovul, codas la alocarea de fonduri din partea Guvernului

Brasovul, codas la alocarea de fonduri din partea Guvernului

0 99
Consiliul Judetean, desi condus de membrii ai aliantei care conduce si Romania, va primi doar  32,19 milioane de lei, cu 20% mai putin decat in 2012. Conducerea judetului si alesii USL cer parlamentarilor sa faca front comun si sa nu voteze proiectul de buget al Cabinetului Ponta.
Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a facut apel la ministrul Energiei, deputatul brasovean Constantin Nita, sa faca demersuri pentru alocarea de fonduri Brasovului, in contextul in care judetul nostru se afla la coada clasamentului in privinta fondurilor acordate de guvernarea Ponta. Parlamentarii PNL ameninta ca nu vor vota bugetul daca Brasovul nu primeste mai multi bani. Senatorul liberal Sebastian Grapa, constata ca alocarile din partea Guvernului nu vor permite realizarea bunastarii pe care au promis-o in campanie.
Pentru a-si onora proiectele menite sa dezvolte zona centru si municipiul Brasov, alianta USL cere tuturor parlamentarilor sa indrepte aceasta eroare si sa nu voteze noul buget, care dezavantajeaza flagrant Brasovul.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.