Brasovul, Bucurestiul si Prahova NU (prea) au toalete publice

Brasovul, Bucurestiul si Prahova NU (prea) au toalete publice

0 150

Brasovul este, alaturi de Bucuresti si judetul Prahova, intr-un top neplacut si rusinos. Este vorba despre un studio realizat de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT), studio referoitor la topul zonelor deficitare la toalete publice. Cele trei zone zunt urmate de , Maramures, Constanta si Tulcea.
Intr-o tara in care turismul ar trebui sa aiba un cuvant important de spus, pe ruta Bucuresti – Sinaia reprezentantii ANAT nu au gasit suficiente toalete. „In acest moment sunt disponibile numai toalete in benzinarii, foarte aglomerate. Daca se nimeresc 2-3 autocare odata, acestea devin impracticabile”, se arata in studiul ANAT.In statiunile turistice Arieseni, Azuga, Borsec, Praid, Cornu, Comarnic nu exista toalete publie, potrivit datelor ANAT, aceasi lucru fiind valabil si pe traseele turistice sau statiunile din judetul Harghita, spre lacul Sfanta Ana sau Piatra Singuratica. Si Valea Prahovei si Valea Teleajenului sunt deficitare la capitolul toalete pentru turisti.
Ca tot suntem in plin sezon estival, in zona litoralului, reprezentantii ANAT au descoperit un alt tip de toaleta publica, cea turceasca, necorespunzatoare standardelor internationale. „In Vama Veche este un dezastru. Toaletele sunt ca si inexistente, cateva restaurante fac cu greu fata solicitarilor, si cea mai buna afacere pe durata sezonului estival este vidanjarea”, se arata in studiul ANAT.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.