Brasovul are senator tenismen

Brasovul are senator tenismen

0 171

Brasovul va avea un reprezentatnt la Campionatul de tenis de camp interparlamentar. Desfasurata la Sarajevo, la competitie, va participa, din partea Romaniei, si senatorul brasovean Florin Staicu.
La Sarajevo se vor reuni parlamentarii, jucatori de tenis din 30 de state. Pe langa foarte multe state membre ale UE prezente, la start vor fi si Rusia, Ucraina, Turcia si statele din spatiul ex-iugoslav. Senatorul brasovean va juca la simplu, alti doi parlamentari romani jucand in meciul de dublu. Florin Staicu a obtinut acest drept dupa ce a castigat toate meciurile din calificari, acesta fiind considerentul pentru care a fost ales sa joace la simplu.
Mandru de aceasta isprava, senatorul a declarat la plecare, in presa brasoveana: „Mergem sa aducem un trofeu Romaniei, dar si beneficii de imagine si o pozitionare politica mai buna in plan international. Cred ca aceste evenimente sportive sunt un cadru extrem de propice pentru relatiile bilaterale intre tari. Vin parlamentari importanti din multe tari si voi profita atat pe terenul de tenis, cat si in momentele libere pentru a face lobby Romaniei.”
Stiti proverbul cu baba, tara, piaptanul si focul?…

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.