Brasovul are nevoie de investitori in turism

Brasovul are nevoie de investitori in turism

0 96

Brasovul nu mai este de aproape 20 de ani orasul industrial pe care s-au straduit sa-l construiasca partidul comunist. Data fiind pozitia strategica de langa munti si zona Poienii Brasov, sunt deosebit de importante investitiile pentru dezvolatarea potentialului turistic.


??????????? Mircea Suman, presedintele Fundatiei pentru Promovarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii (FPIMM) Brasov, a subliniat importanta acestui fapt intr-o declaratie pe care a facut-o in timpul unei conferinte de presa: „In ultimii ani, Brasovul a fost depasit din punct de vedere economic de judete si municipii care acum cativa ani nici nu visau sa atinga un nivel atat de inalt de dezvoltare. Cred ca autoritatile locale si politicienii brasoveni sunt datori sa faca mai multe lucruri pentru atragerea investitorilor in judetul si municipiul Brasov„.


Acesta a mai precizat ca „fiecare institutie trebuie sa-si stabileasca prioritatile si atributiile astfel incat sa contribuie la dezvoltarea zonei noastre. Uitati-va cat de repede s-au dezvoltat in ultima perioada zonele Sibiului si Clujului, care pana acum cativa ani erau mult in spatele nostru din punct de vedere al dezvoltarii economice si turistice. Este remarcabil! Trebuie sa invatam si noi sa facem acelasi lucru. Toti brasovenii platesc taxe locale si impozite si este necesar ca toti sa beneficieze de dezvoltare”, asa cum se arata intr-un citat dat publicitatii de cotidianul local Transilvania Expres.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.