Brasovul are inca 6 eroi ai comunitatii

Brasovul are inca 6 eroi ai comunitatii

0 624

Fie ca au destructurat grupuri de infractori periculosi, fie ca au descoperit fapte grave de evaziune fiscala sau spalare de bani, patru agenti ai IPJ Brasov au fost distinsi pentru spiritul lor civic. Alatruri de ei, si doi civili care au inapoiat o geanta cu bani pagubasilor

Fie ca au destructurat grupuri de infractori periculosi, fie ca au descoperit fapte grave de evaziune fiscala sau spalare de bani, patru agenti ai IPJ Brasov au fost distinsi pentru spiritul lor civic. Alatruri de ei, si doi civili care au inapoiat o geanta cu bani pagubasilor.

4 angajati ai IPJ Brasov au primit titlul de erou al comunitatii brasovene in cadrul sedintei Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica din Brasov. Cei patru tineri politisti s-au remarcat pe parcursul anului 2014 cu rezultate deosebite : dosare grele de evaziune fiscala si spalare de bani.

Potrivit inspectorului principal Andreea Simion, de la Serviciul de Investigare a Fraudelor IPJ Brasov, un dosar care a necesitat o munca de aproximativ 7 luni nu ar fi fost posibil fara sprijinul intregii conduceri fara sprijinul conducerii si al colegilor Si chestorul de politie dr. Ioan Arooamenin – seful IPJ Brasov, considera ca a fost un gest profesional foarte bine contabilizat atat de Inspectoratul General al Politiei , de politia brasoveana si de Parchet, o fapta politieneasca de exceptie.

Inspectorul principal de politie Chirita Mihai s-a ocupat de dosare din sfera furturilor din societati comerciale si a reusit sa identifice un grup de hoti care furau din societati comerciale din centrul orasului dar si din zone limitrofe.

Pe linga agentii de politie au fost premiati si reprezentanti ai societatii civile : cei doi brasoveni care au inapoiat o geanta cu 1300 de euro gasita in strada.

Astfel de fapte care dovedesc ca spiritul civic nu s-a pierdut vor fi recompensate si pe viitor de Autoritatea de Ordine Publica din Brasov.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.