Brasovul ar putea inventa tenisul pe gheata!

Brasovul ar putea inventa tenisul pe gheata!

0 95
Meciul de Cupa Davis dintre Romania si Olanda s-ar putea disputa pe Patinoarul Olimpic! In functie de programul echipei de hochei, de la care se asteapta sa joace finala campionatului cu HSC Miercurea Ciuc, gheata de pe patinoar ar putea fi topita si suprafata amenajata pentru intalnirea de tenis, a confirmat marti primarul Brasovului, George Scripcaru.
Organizarea celor 5 partide de Cupa Davis poate pune in incurcatura clubul de hochei din Brasov. Campioana HSC Miercurea Ciuc este calificata in semifinalele Ligii Mol si, in functie de cat de lung va fi parcursul ciucanilor in aceasta competitie, Federatia Romana de Hochei pe Gheata va trebui sa stabileasca si programul ultimei parti a campionatului intern.
Favorite la calificarea in finala sunt campioana din Miercurea Ciuc si Corona Brasov, astfel ca nu este exclus ca in aceeasi perioada cu intalnirea de Cupa Davis sa se joace si cele 7 partide din finala. In acest caz, s-ar putea amana finala, iar, dupa ce gheata va fi topita pentru partidele de tenis, ea va fi refacuta pentru meciurile de hochei.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.