Brasovul a redevenit oras din poveste!

Brasovul a redevenit oras din poveste!

In prezenta a mii de oameni marti seara au fost aprinse luminile de sarbatori. Ca in fiecare an in Piata Sfatului a fost organizat si un spectacol, la care si-au dat concursul corurile Unison si Unison Stars si starurile Lidia Buble si Andra. A fost deschis si Targul de Craciun, de unde brasovenii si turistii pot cumpara cadouri si produse specifice sarbatorilor de iarna

In prezenta a mii de oameni marti seara au fost aprinse luminile de sarbatori. Ca in fiecare an in Piata Sfatului a fost organizat si un spectacol, la care si-au dat concursul corurile Unison si Unison Stars si starurile Lidia Buble si Andra. A fost deschis si Targul de Craciun, de unde brasovenii si turistii pot cumpara cadouri si produse specifice sarbatorilor de iarna.
In ciuda gerului patrunzator, mii de brasoveni au venit la evenimentul organizat de Sfantul Nicolae. Spectacolul a fost deschis de recitalul de colinde al corului de copii Unison.
Mii de brasoveni au participat la festivitatea aprinderii luminitelor din bradul de Craciun din Piata Sfatului si a decoratiunilor luminoase din oras.
Startul sarbatorilor de iarna din centrul orasului a fost dat de primarul George Scripcaru. Dupa aprinderea iluminatului de sarbatori pe scena a urcat Lidia Buble, care a declarat ca ii face o deosebita placere sa revina la Brasov, unde publicul este minunat. A urmat Andra, care i-a facut pe cei din piata sa fredoneze mai multe hituri foarte cunoscute.piata-sfatului-2016-1
Piata Sfatului a fost neincapatoare pentru miile de brasoveni si turisti care au venit sa vada aprinderea bradului si spectacolul. Unii chiar si-au sarbatorit onomastica in piata.
Bradul din Piata Sfatului are 28 de metri inaltime si este impodobit cu 60 de siruri de beculete, 20 de turturi albi si rosii, 40 de ghirlande cu becuri si 100 de sfere luminoase, care in total inseamna 50.000 de beculete.
La acestea se adauga 800 de globuri aurii si rosii si 600 de metri de beteala. Sute de mii de beculete au fost amplasate si pe celelalte strazi pietonale din centrul istoric.
Pe Republicii, Postavarului, Michael Weiss, Diaconu Coresi, Apolonia Hircher si la intrarile din Piata Enescu au fost montate tavane luminoase cu peste 260 de mii de becuri.
Odata cu aprinderea iluminatului de sarbatori a fost deschis si Targul de Craciun. De la casutele amplasate in Piata Sfatului turistii si brasovenii pot cumpara cadouri si produse specifice Craciunului.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.