Brasovul a alergat sambata impotriva cancerului de san

Brasovul a alergat sambata impotriva cancerului de san

0 96
Crosul Casiopeea a aliniat la startul de pe Aleea de sub Tampa, barbati, femei, copii si familii intregi, solidari cu cauza femeilor bolnave de cancer. Circa 1000 de persoane, de doua ori mai multe decat anul trecut au fugit si au contribuit la strangerea fondurilor pentru achizitionarea de proteze mamare.
Primii la start au fost copiii. Iubitori ai sportului, micutii au alergat pana la finish sustinuti de parinti si prieteni.
Desi organizatorii estimasera ca vor participa in jur de 700 de persoane, brasovenii au demonstrat ca se pot alatura acestei cauze nobile, in total inscriindu-se aproximativ 1000 de persoane, asa cum a confirmat Marina Otelea, vicepresedinta Asociatia Casiopeea.
La start s-au aliniat si doua dintre cele mai cunoscute gimnaste, castigatoare a numeroase titluri europene si mondiale, Corina Ungureanu si Claudia Presecan( cadre 09.05).
Fondurile stranse in urma acestei actiuni vor fi directionate in totalitate catre achizitionarea de proteze mamare care vor fi daruite unor femei care au suferit o mastectomie. De asemenea, fiecare participant adult a primit un voucher pentru o ecografie mamară gratuita.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.