Brasovenii vor sa scrie cea mai lunga scrisoare catre Mos Craciun

Brasovenii vor sa scrie cea mai lunga scrisoare catre Mos Craciun

0 104

Cu aproximativ doua saptamani inainte de venirea lui Mos Craciun, copiii din Brasov s-au gandit sa-l intampine cum se cuvine. Si cum fiecare isi pune sperante mari in darurile pe care mosul le aduce in fiecare an, au hotarat sa-i scrie o scrisoare. Una singura!
Peste 1000 de elevi brasoveni cu varsta cuprinsa intre 8 si 14 ani vor incerca sa scrie, incepand de luni, 8 decembrie, cea mai lunga scrisoare adresata lui Mos Craciun. Startul in scrierea epistolei va fi dat la Liceul Andrei Muresanu Brasov, incepand cu ora 10.00.
Pe o rola de cateva sute de metri care va circula, saptamana viitoare, pe la scolile din Brasov, participantii isi vor asterne mesajele catre Mos Craciun. Cei mici il vor ruga pe Mos sa-i convinga pe cei mari sa salveze padurea de care depinde sanatatea si viitorul lor.
Prin intermediul actiunii lor, elevii brasoveni vor incerca sa stabileasca un record. Scrisoarea va fi apoi trimisa de catre Posta Romana pe adresa mosului: Santa Claus, Arctic Circle, 96930, Rovaniemi, Finland.
Evenimentul este organizat de Posta Romana, prin intermediul Directiei Regionale de Posta Brasov, cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Brasov.
Vezi http://www.posta-romana.ro pentru alte informatii.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.