Brasovenii sunt invitati sa invete sa mearga pe bicicleta

Brasovenii sunt invitati sa invete sa mearga pe bicicleta

0 450

Startul evenimentului „Amintiri din copilarie. Capitolul 1: Mersul pe bicicleta” va fi dat duminica la ora 12.00. pe Arena Liceului cu Program Sportiv. La actiunea initiata de Asociatia „ Copiii de Cristal” pot participa sportivi amatori si profesionisti, membrii ai comunitatii locale care vor sta la dispozitia tuturor copiilor si tinerilor

Startul evenimentului „Amintiri din copilarie. Capitolul 1: Mersul pe bicicleta” va fi dat duminica la ora 12.00. pe Arena Liceului cu Program Sportiv. La actiunea initiata de Asociatia „ Copiii de Cristal” pot participa sportivi amatori si profesionisti, membrii ai comunitatii locale care vor sta la dispozitia tuturor copiilor si tinerilor dornici sa invete sa mearga pe bicicleta.

Printre cei care vor profita de lectiile de ciclism vor fi si beneficiarii Centrului de Evaluare si Recuperare prin Terapie Specializata pentru Tulburari din Spectrul Autist, Sindrom Down si ADHD, dar si ai altor organizatii locale.

Sub numele „Amintiri din Copilarie”, Asociatia „Copiii de Cristal” inaugureaza cu evenimentul de duminica o serie de manifestari cu caracter sportiv prin care propune familiilor brasovene sa redescopere frumusetea copilariei autentice cu ajutorul jocurilor de altadata.biciclete copii

In prezent, Asociatia „Copiii de Cristal” asista peste 80 de beneficiari, cu varste cuprinse intre 2 ani si jumatate si 55 ani. Multi dintre ei provin din familii cu venituri modeste, carora asociatia incearca sa le sustina plata terapiilor copiilor prin diferite proiecte de finantare.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.