Brasovenii sunt invitati sa discute dspre DOMENIUL SCHIABIL

Brasovenii sunt invitati sa discute dspre DOMENIUL SCHIABIL

0 68

PRIMARIA MUNICIPIULUI BRASOV anunta publicul interesat asupra depunerii Raportului privind Studiul de impact asupra mediului, care integreaza concluziile studiului de evaluare adecvata pentru proiectul “Dezvoltarea si Reabilitarea Domeniului Schiabil in Poiana Brasov“ propus a fi amplasat in jud.
Brasov – Poiana Brasov, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa al minucipalitatii.
Tipul deciziei posibile luate de Agentia pentru Protectia Mediului Brasov poate fi emiterea sau respingerea acordului de mediu.
Raportul poate fi consultat la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Brasov str. Politehnicii nr. 3 in zilele de luni-joi intre orele 8,00-16,30 si vineri intre orele 8,00-14,00 si la sediul Primariei Municipiului Brasov in zilele de lunivineri intre orele 8-16.
Documentul mentionat este disponibil si la urmatoarele adrese de internet www.apmbrasov.ro si www.brasovcity.ro – informatii publice.
Dezbaterea publica a raportului privind impactul asupra mediului va avea loc la sediul Primariei Municipiului Brasov astazi, 28.09.2010, incepand cu orele 16,00.
Publicul interesat poate transmite in scris comentarii/opinii/observatii privind documentele mentionate la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului A.P.M. Brasov, str. Politehnicii nr.3, judetul Brasov, pana la data de 28.09.2010.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.