Brasovenii sunt cei mai buni webdesigneri

Brasovenii sunt cei mai buni webdesigneri

0 64

In cadrul evenimentului Ro New Media 4.o organizat de F5 (divizia new media a grupului Realitatea Catavencu) agentia brasoveana Firestarter a castigat premii in cele doua festivaluri care au desemnat cele mai bune produse web si web tv din Romania.
Site-ul www.firestarter.ro a castigat locul 2 la categoria Best of RoWebDesign Awards, inmanat de regizorul Tudor Giurgiu, si premiul pentru cea mai buna productie web in cadrul galei RoWebTV Awards.
„Ma bucur sa inmanez acest premiu celor carora le-am acordat cea mai mare nota” declara Tudor Giurgiu in momentul in care invita Firestarter pe scena.
Pagina web a agentiei Firestarter a fost nominalizata in 3 sectiuni din cele 2 festivaluri si selectata din peste 350 de proiecte inscrise. Astfel Firestarter devine singura agentie care a castigat premii in ambele gale pentru acelasi produs. „Este o mare onoare sa fi adus pe scena ca si castigator de catre jurii formate din cele mai importante nume ale industriilor de media si advertising din Romania, precum Bogdan Naomovici, Tudor Giurgiu, Bogdan Branzas sau Adrian Botan ” declara Razvan Patrascu, General Manager al agentiei Firestarter.
Firestarter este o agentie independenta de branding si strategie de comunicare infiintata in 2007 si care aduna un portofoliu important de clienti nationali sau internationali. Pagina web a agentiei este construita sa genereze interactiune cu vizitatorii prin integrarea de componente web 2.0 iar tema in jurul careia graviteaza site-ul este un serial de animatie care sub numele „Whose Shoes?” povesteste tranzitia unor pantofi de la stadiul unui produs banal la cel al unui brand consacrat.
„Am cautat sa avem o abordare diferita a dialogului cu piata asa ca ne-am detasat de site-urile tip brosura ale altor agentii. Bineinteles ca in interiorul site-ului avem o structura clasica prin care ne prezentam serviciile si portofoliul insa am dorit de la inceput sa punem in practica o idee neexplorata pana acum ca metoda de a comunica mai mult decat un portofoliu de clienti. Ceea ce ne diferentiaza este atitudinea si principiile care trebuiau cumva exprimate diferit dinspre echipa Firestarter. Asa am ajuns sa creem acest serial in care ne etalam creativitatea fara a avea in spate influenta clientilor. Am ales sa folosim si componente de social media in primul rand pentru a veni rapid cu informatii aparte despre ce este interesant in general pentru noi si prin care putem sa ne transmitem direct personalitatea individuala catre cei care ne viziteaza.” povesteste Razvan Patrascu despre pagina web a agentiei.
In 2009 Firestarter a mai castigat locul 1 in categoria Others a festivalului Webstock pentru pagina web a agentiei.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.