Brasovenii se debranseaza singuri

Brasovenii se debranseaza singuri

0 320

Dupa ce salariile au scazut si taxele au crescut simtitor, brasovenii au ajuns la concluzia ca tot ce fac “cu mana lor” e mai sigur. Astfel, decat sa stea la cozi interminabile sau sa plateasca taxe aberant de mari, brasovenii au ajuns la concluzia ca este mai comod si ieftin sa se debranseze singuri de la sistemul centralizat de incalzire. Sigurul „of” este o mica amenda!
Concret, brasovenii care vor sa se debranseze de la sistemul de incalzire trebuie sa plateasca taxe in valoare de peste 1.000 de lei. Prin comparatie, cei care aleg sa se debranseze ilegal de la reteaua de termoficare, platesc doar o amenda care nu este mai mare de 500 de lei. Pana acum brasovenii s-au impartit in doua tabere, scorul celor care s-au debransat ilegal si cei care s-au debransat legal fiind de 200 la 200.
Din pacate, aceasta situatie este una delicata doar la Brasov, orasul nostru fiind cel mai scump din punct de vedere al costului de debransare. In tara sunt multe orase care nu percep costuri pentru aceasta operatiune, dar si orase care percep taxe modice de 30, 40 sau maximum 50 de lei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.