Brasovenii renunta la electrocasnicele vechi pentru unele nou-noute

Brasovenii renunta la electrocasnicele vechi pentru unele nou-noute

0 118

Romanii se adapteaza crizei economice. Dintre cei care fac cele mai multe sacrificii in acest sens sunt si proprietarii de magazine electronice si electrocasnice. Acestia au gasit ca solutie salvatoare situatia ca oamenii sa lasa la magazine aparatura veche si uzata in schimbul unora noi.

Profitand de noile reglemetari europene in domeniul reciclarii deseurilor electrice, electronice si electrocasnice dealerii de profil au recurs la un program „buy-back“ care functioneaza dupa acelasi principiu ca si in industria auto: clientul aduce un aparat vechi si beneficiaza de o reducere la achizitionarea unuia nou. Programul s-a dovedit un real succes avand in vedere ca reducerile oferite sunt consistente. De exemplu, la magazinele Domo in perioada 15 martie – 15 mai, unele produse au discount de 250 de lei. „Fiecare companie si-a reglementat tipul de aparatura pe care o primeste pentru a fi reciclata. De exemplu, pentru a cumpãra un LCD cu reducere, clientul trebuie sa aduca obligatoriu in schimb un televizor vechi, nu alt aparat”, a explicat in presa brasoveana reprezentantul din Brasov al lantului de magazine Domo. Companiile romanesti s-au aliniat si ele cerintelor europene. De exemplu, oricine cumpara un frigider sau o masina de spalat fabricate la Gaesti primeste o reducere de 150 de lei daca preda, in schimb, un frigider sau o masinã de spalat veche.

Asa ca cei interesati de afaceri de sezon, a se citi de criza, puteti lua calea marilor magazine de profil in cautare de chilipiruri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.