Brasovenii, primii spectatori ai Innei dupa 2 ani

Brasovenii, primii spectatori ai Innei dupa 2 ani

0 207

Brasovenii au fost primii romani pentru care Inna a cantat dupa 2 ani de concerte in strainatate! Aproape 1.700 de tineri s-au inghesuit marti noapte intr-un club in voga din oras pentru a canta si dansa pe ritmurile Innei. Love, “Deja-vu”, “Amazing” si “Sun is up” sunt cateva din piesele care au dus la incandescenta atmosfera de la Brasov.
Dupa doi ani de concerte sustinute in diverse locatii ale lumii, Inna a revenit acasa. Primii romani care au avut privilegiul sa o reasculte live au fost tinerii brasoveni, care au facut coada pentru a intra in clubul Kasho care a gazduit concertul. Aproape 1700 de persoane s-au inghesuit s-o vada pe Inna, rasfatata celor mai recente topuri muzicale. Distractia s-a declansat imediat dupa ora 2.00. O ora incheiata fanii au cantat si au dansat pe ritmul pieselor „Love”, “Deja-vu”, “Amazing” sau “Sun is up”.
Urmatorul concert al Innei va avea loc dupa sarbatori la Timisoara. In cursul anului viitor, artista va lansa un nou CD si promite un videoclip tare pentru noul single.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.