Brașovenii Mihaela Hogaș și Cosmin „Mexx” Nedelea au câștigat Campionatul Național...

Brașovenii Mihaela Hogaș și Cosmin „Mexx” Nedelea au câștigat Campionatul Național de patinaj viteză pe role

0 190

Seniorii Coronei, Mihaela Hogaș și Cosmin „Mexx” Nedelea s-au clasat pe primele poziții ale clasamentului general la Campionatul Național de Patinaj Viteză pe Role pentru seniori și juniori A, desfășurat în weekendul trecut, la Brașov! Ei au câștigat medaliile de aur și în majoritatea probelor la care au participat!

Mihaela Hogaș s-a impus în probele de 500m, 1500m și 1000m și a cucerit medalia de argint la 3000m. Favorită în probele de viteză, Mihaela a surprins plăcut și prin rezultatele foarte bune din probele de fond în care a reușit să o devanseze pe Raluca Ștef de la CSU Cluj Napoca, favorită pe aceste distanțe.

Cosmin Nedelea și-a adjudecat medaliile de aur la 1500, 1000m și 3000m și a ocupat poziția secundă în proba de 500m. 

Mexx a reușit să doboare două recorduri naționale la acest campionat: recordul național pe pista de 250m în proba de 1500m (2.14.186 min) și cel de poliatlon!

După concurs, antrenorul Bogdan Stănescu s-a declarat mulțumit de evoluția sportivilor săi: „Acesta a fost cel mai bun concurs pe role de până acum! Chiar dacă amândoi sportivii erau favoriți la probele de viteză, ei au reușit să câștige și probe de fond și să se impună drept învingători în clasamentul general!  Aceste rezultate denotă pregătirea foarte bună, din aprilie până în prezent, și ne dau mari speranțe că vom avea un sezon foarte bun pe gheață! Vom continua pregătirea la fel de serios ca și până acum, pentru a ne prezenta în formă maximă la Cupele mondiale.”

Prima cupă mondială la care vor fi prezenți sportivii noștri este cea de la Stavanger, din Norvegia, competiție care se va desfășura în luna noiembrie.

Campionatul Național de Patinaj Viteză pe role a fost organizat de Federația Română de Patinaj cu implicarea Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov. Organizarea acestei competiții a fost apreciată ca fiind excelentă de către toți cei prezenți, concursul respectând regulile unei competiții sportive de calibru.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.