Brasovenii – medaliati la Campionatul National de Karate

Brasovenii – medaliati la Campionatul National de Karate

0 52

Brasovenii se pot mandri cu performante sportive exceptionale la concursurile nationale.
In cadrul Cupei Romaniei „FRK WKC“ pentru copii intre 6-14 ani inclusiv desfasurata in acest weekend, la Sala Sporturilor, sportivii de la CS karate JKA Romania – Filiala Brasov, pregatiti de Chiru Dragos au obtinut doua medalii si o clasare pe locul IV.
Chiar daca la start au fost prezenti aproximativ 300 de karateka, sportivii brasoveni de la CS karate JKA Romania– Filiala Brasov, pregatiti de Chiru Dragos, au aratat ca pot obtine o pozitie foarte buna, chiar daca au forst doar 4 elevi in lot: Alin Olaru, elev la Scoala nr. 25, Miruna Vlaicu, eleva la Scoala nr.11, Alin Gorea, elev in Bod sat si Adina Seitz, eleva la Liceul „Johannes Honterus“.
Cea mai mare performanta a fost cea a sportivei Vlaicu Miruna care a obtinut medalia de aur la kumite echipe, dar si medalia de argint la kumite individual. Totodata, pentru CS Karate JKa Romania a mai punctat si sportivul Gorea Alin care s-a clasat pe locul IV la kumite individual, dupa cum informeaza ziarul Adevarul.
Elevii lui Chiru Dragos se pregatesc acum pentru a evolua, in acest sfarsit de saptamana (21-22 noembrie), la Cupa Mondiala de karate interstiluri de la Bucuresti, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.