Brasovenii jelesc tramvaiul pe net

Brasovenii jelesc tramvaiul pe net

0 213

Lucrarile de demontare a liniei de tramvai aproape s-au finalizat. Sinele au fost date la fier vechi iar gropile rezultate au fost asfaltate.


Doar pe mici portiuni lucrarile mai continua, amintind inca de ceea ce a fost pana nu demult unica linie de tramvai din municipiu.


Multi dintre brasoveni si-au manifestat opozitia fata de acest proiect, dar Primarul a fost de neclintit, iar tramvaiul a fost desfiintat in ciuda faptului ca este considerat un mijloc de transport nepoluant si in multe mari orase din lume liniile de tramvai sunt modernizate si extinse.


Tot ce le-a mai ramas adeptilor lui “101” este sa-si strige durerea pe internet. Pe diverse forumuri, fanii ex-tramvaiului brasovean comenteaza evolutia desfiintarii acestuia si ii blestema pe cei care au luat aceasta decizie. Iata ce spune un brasovean suparat


“Vesti proaste… s-a facut licitatie pentru vanzarea Duewagurilor si a unicului V3A ramas (#16). …..In fiecare noapte, cate o jumatate de Duewag (sau sectiune de V3A, depinde cu ce vor incepe) va fi urcata pe trailer si dusa la fier vechi


Dupa aceea se va face licitatie pentru Tatra, apoi pt. sine, boghiuri, motoare, strunguri pt. bandaje si tot ce mai e de fier si a folosit tramvaielor si se alfa in depou.”


Acelasi forumist incheie, intr-o nota funebra: “Fie-le tarana usoara tramvaielor”.


Si pentru ca nici macar nu s-a pus problema unei consultari a brasovenilor in privinta tramvaiului, astfel incat acestia sa fie impacati cu decizia, oricare va fi fost ea, oamenii isi varsa oful cum pot, chiar daca exagereaza un pic.


Si fie ca fantomele tramvaiului sa bantuie pe scripcar si pe tot apropiatii lui… Daca intr`o zi va spune ca „Dumnezeu mi-a spus ca transportul electric e viitorul in Romania„, il veti vota ?


M-am saturat de videni, simirazi si scripcari votati in ciuda contracandidatilor.”Bianca Sorescu?


?


?
?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.