Brasovenii invatati sa arunce selectiv gunoiul

Brasovenii invatati sa arunce selectiv gunoiul

0 178

Curentul eco si programul national prin care romanii sunt invatati sa aiba grija de reciclare si de mediu. Este vorba despre campanie prin care brasovenii sunt invatati sa nu mai arunce gunoiul la gramada. Campania este la nivel national, se va desfasoara timp de 9 saptamani, incepand cu 15 august, si va viza cele mai importante localitati din tara.
Caravana colectarii selective va ajunge la Brasov sambata. Orasul nostru este cel de-al doilea al campaniei initiate de societatea Eco-Rom Ambalaje, detinatoare a licentei marcii „Punctul Verde” in Romania. Sloganul campaniei este unul sugestiv, „Intra in joc! Colecteaza selectiv deseurile de ambalaje!“, cu ajutorulmacestui slogan sugestiv campania propunandu-si sa informeze populatia asupra importantei si necesitatii colectarii selective a deseurilor de ambalaje generate in gospodarii.
„Campania, prin amploarea ei, reprezinta mai mult decat comunicarea cu publicul larg, este un pas strategic important pentru noi toti. Populatia este in acest moment actorul-cheie pentru indeplinirea obligatiilor de valorificare a deseurilor de ambalaje – asumate de Romania in momentul aderarii la Uniunea Europeana”, a declarat Sorin Popescu, Director General Eco-Rom Ambalaje.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.