Brasovenii din Partidul Poporului au refuzat cererile de …transfer!

Brasovenii din Partidul Poporului au refuzat cererile de …transfer!

0 95
Declaratiile au fost facute de presedintelui Dan Diaconescu, prezent in weekend la Brasov la sedinta de constituire a grupurilor parlamentare. Cei doi parlamentari brasoveni ai PPDD declara ca au fost contactati de PSD dar au refuzat oferta de a trece in tabara social-democrata. Alesii PPDD spun si ei ca niciunul nu va trada partidul prin trecerea la o alta formatiune.
Constituirea grupurilor parlamentare ale Partidului Poporului a avut loc sambata la Brasov, ocazie cu care sub Tampa au fost prezenti toti cei 68 de parlamentari PPDD rezultati in urma alegerilor din 9 decembrie. Presedintele formatiunii Dan Diaconescu a declarat ca PPDD nu va intra in alianta cu nici un alt partid politic si nu va vota Guvernul Ponta. La nivel national au aparut informatii ca 47 parlamentari ai PPDD au fost ofertati sa treaca in banca USL.
Chiar si cei 2 parlamentari de la Brasov,  Marius Coste si Maria Grecea au fost contactati de PSD insa ambii au refuzat oferta.
Printre parlamenarii PPDD se numara si medicul Tudor Ciuhodaru care a reusit sa stranga in jur de 4.300 de voturi – cel mai mare scor din PPDD – in colegiul sau din Barlad .
La sedinta de la Brasov au fost alesi si liderii celor doua grupuri parlamentare si a fost formulata propunerea partidului pentru functia de secretar al Camerei Deputatilor.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.