Brasovenii au un nou director tehnic

Brasovenii au un nou director tehnic

0 80
Echipa de fotbal Corona Brasov, care este in prezent lidera seriei Vest a Ligii secunde are planuri mari atat in ceea ce priveste transferurile de jucatori, dar si in ceea ce priveste banca tehnica. Astfel in acest moment a venit randul ca banca tehnica sa se intareasca prin aducerea lui Aurica Ticleanu, un fost jucator de renume dar si un antrenor cu experienta.
Ticleanu va ocupa la Corona Brasov functia de director tehnic si a venit la gruparea de sub Tampa cu gandul promovarii echipei in prima Liga.
“Am venit in primul rand pentru ca am incredere in acest grup. Am vazut echipa jucand, are tot ce-i trebuie, are tineri de talent, are si jucatori cu experienta, dar si un antrenor foarte bun, care a luat echipa din liga a cincea si a adus-o pana aici. Acestea sunt motivele care m-au adus aici. Echipa va fi numarul unu, in cadrul acestui proiect, condusa de antrenorul sau.
Pe masura ce ma voi implementa aici, vom face amandoi echipa, dupa ce ne vom consulta. Va fi din ce in ce mai greu, pana la finalul campionatului, pentru ca se va crea o presiune si punctele se vor face din ce in ce mai greu, asa cum se intampla in orice campionat.
Suntem constienti de dificultatea misiunii pe care o avem, insa de acum incolo, lucrurile vor depinde de noi. Eu zic ca inca nu s-a incheiat campionatul si ca vom avea de tras. Este posibil sa mai dam si noi puncte, asa cum este posibil sa mai dea si contracandidatele noastre. Acum, avem contracandidate de mare traditie, Poli Timisoara si UTA, care sunt nume mari in fotbalul romanesc. Mai cred ca foamea de performanta a Coronei ne indreptateste si pe noi sa devenim un nume mare in fotbalul romanesc.
Speram sa fim puternici, sa nu mai depindem de jocul rezultatelor. Ne indreptam spre jocul cu Mioveni, care este o echipa foarte periculoasa, insa speram sa trecem cu bine de acest examen. Multumesc celor care au avut incredere in mine si nu as vrea sa dezamagesc pe nimeni", a afirmat Aurica Ticleanu.
Aurica Ticleanu va debuta ca director tehnic la Corona Brasov sambata, in partida din etapa viitoare a Ligii a II-a, cu Mioveni, pe teren propriu incepand cu ora 11:00.
 
Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.