Brasovenii au marsaluit din nou in sprijinul familiei Bodnariu

Brasovenii au marsaluit din nou in sprijinul familiei Bodnariu

0 458

200 de brasoveni au marsaluit din nou pentru reintregirea familiei Bodnariu din Norvegia. Actiunile organizate la noi de bisericile neprotestante reunite in Alianta Evanghelica au avut loc simultan in mai multe orase din tara dar si din tari precum Austria, Belgia, Germania sau Grecia

200 de brasoveni au marsaluit din nou pentru reintregirea familiei Bodnariu din Norvegia. Actiunile organizate la noi de bisericile neprotestante reunite in Alianta Evanghelica au avut loc simultan in mai multe orase din tara dar si din tari precum Austria, Belgia, Germania sau Grecia. Primarul Brasovului considera ca locul copilului este in familie si indeamna pe concetateni sa dea dovada de solidaritate.
Actiunea a inceput cu un mars din Centrul Civic, urmand traseul, Bulevardul 15 Noiembrie, Patria, Bulevardul Eroilor, Teatrul Sica Alexandrescu si prefectura Brasov.
Este al doilea eveniment organizat la Brasov on favoarea familiei Bodnariu, dupa cel din luna februarie. La actiune a participat si primarul George Scripcaru, care le-a transmis sustinerea sa familiilor care risca sa-si piarda copiii:
Deputatul liberal Maria Grecea s-a numarat printre parlamentarii care s-au deplasat in Norvegia pentru a discuta cu autoritatile si cu familia Bodnariu. Grecea crede ca mai ramane doar ca statul norvegian sa asculte glasul tuturor celor implicati.bodnariu
Protestatarii nu sunt de acord cu versiunea oficiala ca autoritatile norvegiene le-ar fi luat copiii sotilor Bodnariu pentru ca acestia i-ar fi agresat.
Sorin Prodan, pastor Biserica Providenta Brasov, considera ca abuzul acopera intregul spectru a ceea ce uneori inseamna disciplina cu dragoste, cu rabdare, in asa fel ca ulterior copiii sa nu fie in situatii critice.
Statul roman are datoria sa faca toate demersurile necesare pentru intregirea familiei Bodnariu, cred participantii la actiunea de sambata.
Mezinul Ezekiel a fost redat deja familiei Bodnariu, care spera sa-si vada cat de curand acasa toti copiii luati de autoritatile norvegiene.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.