Brașovenii au alergat din nou la Crosul pentru Transplant

Brașovenii au alergat din nou la Crosul pentru Transplant

0 176

Zeci de alergători, copii și adulți și-au dat întâlnire sâmbătă dimineața în Parcul Tractorul pentru a sprijini pacienții care au nevoie de transplant

Zeci de alergători, copii și adulți și-au dat întâlnire sâmbătă dimineața în Parcul Tractorul pentru a sprijini pacienții care au nevoie de transplant.
Crosul pentru Transplant este o manifestare sportivă menită să atragă atenţia comunităţii braşovene asupra importanţei transplantului renal pentru pacienţii cu insuficienţă renală cronică, în paralel cu strângerea de fonduri.
„Costurile unei astfel de interventii sunt foarte mari dar principalul obiectiv este acela de a atrage atenția asupra acestei probleme și binînţeles cu obiectiv secundar adunarea de fonduri pentru a ajuta pacienții care urmează să fie transplantați în luna octombrie noiembrie a acestui an”, spune dr. Bogdan Moldova, medic primar chirurg la Spitalul Sf. Constantin.
Organizatorii evenimentului spun că statul român trebuie să asigure pacienților care au nevoie de transplant o alternativă de tratament:
Evenimentul organizat în week-end a fost la a doua ediție.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.