Brasoveni facuti zob de sibieni

Brasoveni facuti zob de sibieni

0 217

Echipa de baschet masculin, CSU Cuadripol Brasov, a pierdut fara drept de apel, meciul jucat in deplasare in compania formatiei CSU Atlasib Sibiu. La sfarsitul partidei tabela de marcaj arata 121-82 (58-44) in favoarea gazdelor, care s-au jucat cu brasovenii.

Sibienilor le-a iesit practic tot ce si-au propus de la interceptari sub panou, la aruncari de trei puncte din toate unghiurile posibile. Spectatorii prezenti la partida au putut vedea diferenta dintre cele doua formatii, si anume una care se lupta si nu concepe sa piarda titlul, iar cealalta care se zbate in zonele nisipurilor miscatoare ale clasamentului si nu stie ce sa mai faca sa evite retrogradarea.

Jucatorii brasoveni s-au speriat practic de garnitura sibiana, care are in componenta cinci jucatori americani. Acestia au zburdat pe teren tragand echipa spre o victorie binemeritata. La sfarsitul meciului antrenorul brasovenilor, Dan Calancea, nu a putut decat sa recunoasca superioritatea gazdelor, afirmand: „Astazi ne-a batut cea mai valoroasa echipa din campionatul nostru. Nici nu concep ca CSU Atlasib Sibiu sa nu castige campionatul la felul in care joaca”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.