Brasovencele pregatite pentru partida din etapa a VI-a

Brasovencele pregatite pentru partida din etapa a VI-a

0 187

Antrenorii brasoveni au folosit intreg lotul pe care il au la dispozitie si au reusit sa castgie partida cu scorul de 43 – 16. Principalele marcatoare: Carstea si Chiper – cate 6, Apetrei, Burghel si Ratiu – cate 4, la Corona, respectiv, Moloci si Nagy- cate 4, la Muresul. La Corona a lipsit doar Hotea, accidentata.

La finalul verificarii, antrenorul secund Dumitru Berbece a declarat, prefatand si meciul oficial cu CSM Ploiesti: “Se anunta un meci disputat, dintr-o serie de trei, care ne asteapta. Echipa s-a pregatit bine in aceasta saptamana astfel incat sa jucam bine si sa incercam sa ne impunem. Vor fi mobilizate multe ambitii, pentru ca se stie ca actuala antrenoare a Ploiestiului a fost jucatoare la Rulmentul. Mai stim ca atunci cand se schimba antrenorul, se schimba ceva si din evolutia jucatoarelor, in daruirea si ambitia lor. Pe noi nu ne afecteaza aceste lucruri, vom trata cu toata responsabilitatea aceast meci, chiar daca Ploiestiul este in zona inferioara a clasamentului. Testul cu Tg. Mures a fost util, pentru ca am testat apararea, contraatacul si am exersat diferite scheme.”

Partida dintre formatiile Corona Brasov si CSM Ploiesti se va disputa vineri incepaand cu ora 20,00, in sala Scolii Generale nr. 11 Brasov.

Cristinel Stavaru

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.